Tietosuojakäytäntö

Rekisteriseloste Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste. Rekisterinpitäjä Urheiluaalto Oy (Y-tunnus 2254670-9) Järviluomantie 5 63300 Alavus Suomi Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Sami Aalto Puhelin 0505279944 Sähköposti urheiluaalto@gmail.com Rekisterin nimi urheiluaalto.fi verkkokaupan asiakasrekisteri. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus Henkilö on rekisteröitynyt urheiluaalto.fi verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut urheiluaalto.fi verkkokaupasta tuotteita. Rekisterin käyttötarkoitus on urheiluaalto.fi verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi , käsittely ja lähettäminen. Tietoja voidaan käyttää urheiluaalto.fi verkkokaupan toiminnan kehittämiseen, markkinointiin sekä tilastointiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisteriä voidaan käyttää myös lähetysten seurantaan sekä kadonneitten pakettien etsintään. Rekisterin tietosisältö Henkilörekisteri sisältää seuraavat tiedot: Henkilön etu ja sukunimi Postiosoite Puhelinnumero Sähköpostiosoite Tiedot henkilön toimitetuista tilauksista. Lähetetyn tilauksen seurantakoodi Tietojen luovutus Tietoja ei luovuteta urheiluaalto.fi verkkokaupan ulkopuolelle. Asiakkaan henkilötiedot poistetaan rekisteristä, asiakkaan niin vaatiessa. Rekisterin suojaus Rekisteriä ei luovuteta sivullisille lukuunottamatta tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi). Rekisteri sijaitsee urheiluaalto.fi verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella.


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot